top of page

Đajić za TV Prva: Narod je na izborima pokazao da želi razvoj i ozbiljnost, a ne pusta obećanja

Gostujući na Prvoj TV, u emisiji ''Jutro“ predsjednik GrO SNSD-a Banja Luka Vlado Đajić osvrnuo se i na nedavno održane izbore za članove mjesnih zajednica u Banjoj Luci te rekao da je narod uvidio kako je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković za godinu i po mandata samo zakočio Banjaluku.


,,Koalicija okupljena oko SNSD-a pobijedila je u 75 posto mjesnih zajednica i narod je pokazao da želi razvoj i ozbiljnost. Ova teška vremena u svijetu dokazuju da narod hoće lidere. Zemlja koja nema ozbiljne lidere ne može da napreduje niti opstane. Naša sreća u ovom trenutku jeste da imamo lidere poput Milorada Dodika, a u Srbiji predsjednika Aleksandra Vučića“, rekao je Đajić.


Mediji iz Srbije budno su pratili rezultate izbora za članove Savjeta mjesnih zajednica, a danas je to potvrdila i Marija Savić Stamenić popularna voditeljka Prve televizije koja je razgovarala sa predsjednikom GrO SNSD-a Banjaluka Vladom Đajićem o izborima, saradnji između Srbije i Republike Srpske u oblasti zdravstva ali i o sutrašnjoj manifestaciji „Dani Srpske u Srbiji“.


Đajić je na Prvoj televiziji izrazio veliku zahvalnost predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću za svu podršku i pomoć koju Srbija godinama pruža Srpskoj te čestitao predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru zdravlja Srbije Zlatiboru Lončaru, direktoru KC Srbije prof. dr Miliki Ašaninu i svim građanima Srbije na otvaranju reprezentativne zdravstvene ustanove koja će biti najbolja, ne samo u Srbiji, već i u regionu.



bottom of page