top of page

Zatišje pred buru; Šta se dešava u PDP-u?


U PDP-u ovih dana se odvija politički obračun vrha stranke na društvenim mrežama. Lavina uvreda, optužbi iznesena je od potpredsjednika stranke i kandidata PDP-a Jelene Trivić na minulim izborima na račun predsjednika GrO PDP-a Draška Stanivukovića i predsjednika stranke Branislava Borenovića.



Jelena Trivić, mnogi tvrde bi mogla završiti kao njen dojučerašnji saradnik Mirko Šarović koga SDS uveliko šalje u političku penziju. Trivićeva bi i prije vremena mogla biti penzionisana s obzirom da je rekla kako nije u kontaktu sa predsjednikom PDP-a, a da sa gradonačelnikom Stanivukovićem ne može ni sjediti u istoj prostoriji.


S obzirom da je Stanivuković pokazao želju za foteljom lidera stranke, Borenoviću zasigurno ove namjere ne zvuče dobro, ali s druge strane ni uvrede i komentari Trivićeve nisu muzika za uši cjelokupnoj stranci. Borenović se nakon nekog vremena oglasio o sukobu na relaciji Trivić-Stanivuković, ali je ostao škrt na riječima. Lider PDP-a rekao je kako se pomenutim sukobom šalje tužna i mučna slika te da tenzije i ultimatumi za njih nisu dobri.


U kampanju krenuli u cilju da brane Republiku Srpsku pa na kraju završili napadajući jedni druge. Nakon žustrih rasprava i prozivki očekujemo šta bi Jelena Trivić novo mogla izvući „iz ladice“ ili će je neko od i dalje aktuelnih kolega preduhitriti kako bi umirio mogući novi napad. U toku je „rovovska bitka“, a čija glava će sljedeća proviriti ostaje da vidimo.


bottom of page