top of page

Umjesto promjena donijeli SVAĐU

„Ne možete nas kupiti, ni podijeliti. Sa režimom nikada, a ni tada! Zajedno do pobjede, više nas je“, pisao je ovako Branislav Borenović za nekada njegovu „složnu braću“.



Da su oduvijek bili neozbiljan tim, da nisu radili ozbiljno i posvećeno otkrila je ljutita Jelena Trivić, jer Borenović po svemu sudeći sluša Stanivukovića koji bi ubrzo mogao da vlada PDP-om. U reorganizaciji PDP-a neće učestvovati Trivićeva jer njeno do juče partijsko društvo, kako tvrdi, nije igralo fer i polako ali sigurno je isključuju iz partije. O takvom izdajništvu odlučila je Jelena Trivić javno da govori. Mnogi joj zamjeraju što je takvu odluku donijela tek poslije izbora.


Nakon što je Jelena progovorila i nazvala Stanivukovića manipulatorom Tim Gradskog odbora PDP-a počinje javno da je optužuje. Pale su teške riječi. Jelena je lažov i sujetna, napisale su Tanja Palačković i Milica Stojisavljević gradonačelnikove saradnice u Gradskoj upravi.




„Nas dvoje spaja ideja i viši cilj, a ne podjela funkcija i borba oko istih“, pisao je nekada prvi čovjek Banjaluke Draško Stanivuković o idealnoj saradnji s Jelenom Trivić.


Sukob na relaciji Draško Stanivuković Jelena Trivić postojao je i prije izbora. Oni su vodili odvojenu kampanju, ali su mudro ćutali. Jak i zdrav tim kako su ubjeđivali birače nikada nije ni postojao. Oni su danas u ratu, a mnogi razočarano kažu da su to ljudi bez obraza i bez imalo stida.



Podsjećamo, Jelena je javno rekla da je Stanivuković lažov i manipulator, da o njegovim manpulacijama ćuti više od godinu dana, da je bahat i gramziv te da je pokrao na izborima.


Da li je Jelena izgubila kompas ili je ćutala o svemu da ne bi, kako kaže, bila optužena za razdor opozicije i umanjivanje šansi za pobjedu, građane više ne zanima. Ona je sigurno ukopala PDP za sva vremena. Ultimatum koji je dala rukovodstvu stranke da biraju između nje i Stanivukovića i da bude izabrana spasiti je neće od zauvijek političke propasti.

bottom of page