top of page

Ni traga, ni glasa! Gdje je Jelena Trivić?

Nakon javnog priznanja da su odnosi u PDP-u oduvijek bili na ivici i optužbi na račun Draška Stanivukovića, Jelena Trivić se ućutala.



Profesorica sa Ekonomskog fakulteta izgubila je nekada bezuslovnu narodnu podršku. Mnogi građani pitaju Jelenu Trivić zašto je bila uz Stanivukovića kad mu je, kako kaže, svojstveno da laže. Građani pamte period kada je Trivićeva stajala rame uz rame s Draškom i pričala im bajke.


Da politika za Jelenu Trivić nije, da ne može prihvatiti poraz te da priča nebuloze, smatraju građani Srpske. Godinu dana je Jelena Trivić ćutala o Stanivukovićevim manipulacijama, vodila prljavu kampanju, a kako bi se opravdala stranim mentorima, govorila je i o izbornoj krađi. Već nekoliko dana bivša poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srpske se ne oglašava.


Jelena je lažov i sujetna, kažu Tanja Palačković i Milica Stojisavljević gradonačelnikove saradnice u Gradskoj upravi.



Da je borba za fotelju bila na prvom mjestu, da je stigao kraj Jelenine političke karijere, kao i kraj PDP-a, smatra vlast ali i opozicija.


„Znači sve je ovo velika farsa, grlite se godinama, gurate skupa izbore, a sad sve najgore pljujete jedni po drugima“, samo su neki od komentara koje smo mogli pročitati. Građani zaključuju da su svađe i lični animoziteti jedino u čemu je opozicija dosljedna.


bottom of page