top of page

Umjesto da popravljaju, nadležni rupe zatrpavaju kamenjem

Banjalučko naselje Starčevica, zanemareno je od strane Grada. Rupe, smeće, nepokošena trava, samo su neki od problema na koje se sugrađani ovog naselja žale mjesecima.

Fotografija stiže na adresu našeg portala od nezadovoljnog sugrađanina iz ulice Bulevar Stepe Stepanovića.


,,Pogledajte ovo molim vas. Uz glavnu saobraćajnicu i trotoar kud djeca idu u školu OŠ ,,Branko Radičević'', nalazi se ova rupa. Nadležni su je popravili tako što su nasuli šljunak, ali se i to pod djelovanjem vremenskih uslova, kiše, vjetra, sleglo, a sada je zatrpano smećem. Nadležne smo zvali više puta, ali se niko ne javlja na telefon. Ne znamo više kome da se obratimo. Ovo se nalazi direktno ispod mog prozora. Svakodnevno sam svjedok kako se djeca ovdje prevrću, ljudi upadaju biciklima pri mimoilaženju... Situacija nije ni malo bezazlena'', objasnio je sugrađanin za naš portal.


Nezadovoljstvo sugrađana naselja Starčevica ne jenjava, a tome svjedoči još jedna fotografija pristigla na adresu našeg portala iz iste ulice, nekoliko metara niže.


,,Pred samom kapijom moje kuće je ova rupetina. Nedavno su došli, posuli šljunak ovdje i otišli. Bili smo u šoku. Htjeli smo sami ovo da popravimo, ali kad smo čuli koliko je finansijski neizdrživo za naš budžet, odustali smo. Penzioneri smo, a i nismo nadležni za ove radove. Samo još treba neko da nas tuži jer radimo nešto na gradskom zemljištu. Bez komentara sam'', ogorčena je sugrađanka.



bottom of page