top of page

Uletilović čestitao penzionerima, zahvalio se SNSD-u (VIDEO)

Predsjednik Udruženja penzionera Grada Banja Luka Zoran Uletilović obratio se svim penzionerima na teritoriji Banjaluke i uputio čestitku povodom isplate jednokratne novčane podrške u iznosu od 100KM. „Ovom prilikom želio bih da čestitam svim penzionerima Grada Banjaluke što smo uspjeli konačno poslije godinu i nešto dana da obezbjedimo jednokratnu novčanu pomoć od Grada Banjaluke u visini od 100KM“.



Uletilović je istakao da je to usvojeno budžetom za 2022 godinu gdje je predlagač bila skupštinska većina na čelu sa SNSD-om kao i da je sam proces trajao nešto više od godinu dana, gdje su kako on kaže konačno uspjeli da izdejstvuju da se sredstva uplate na tekući račun penzionera, a ne na račun Elektroprivrede kao što je bilo doneseno skupštinskom odlukom.


On je izrazio posebnu zahvalnost direktoru Fond-a PIO Mladenu Miliću koji je odštampao 11.600 čekova i samim tim dao veliki doprinos za penzionere koji primaju sredstva putem pošte.


Uletilović je takođe iskoristio priliku kako bi pozvao sve penzionere Grada Banjaluke da se jave u svoja mjesna udruženja penzionera u mjesnim zajednicama i ostave tačne podatke o mjestu prebivališta kao i brojeve telefona kako bi mogli biti pozvani i dobiti urednu pomoć koju dostavlja udruženje penzionera preko svojih mjesnih udruženja penzionera.




bottom of page