top of page

Topić: Riješiti problem mještana Lazareva; Zaslužuju i očekuju odgovor od Gradske uprave

Šef Kluba odbornika SNSD-a Dragoslav Topić na 19. redovnoj sjednici Odjeljenju za saobraćaj i puteve se obratio ispred mještana Lazareva koji od pomenutog odjeljenja nisu dobili odgovor na pitanje izmještanja autobuskog stajališta u ovom naselju. Savjet mjesne zajednice Lazarevo 1“ se obratio Gradskoj upravi kako bi dobili hitan odgovor o tačnoj lokaciji autobuskog stajališta u Ulici Knjaza Miloša, a što se nije desilo.



Topić je naglasio kako je autobusko stajalište već jednom izmješteno 100 metara, što je đacima, starijim licima i svima koji koriste svakodnevno autobus mnogo otežalo jer je dosta udaljeno, a otvaranjem Nešković pumpe na ovom potezu, pomenuto stajalište će se ponovo izmjestiti. Mještani su zaprijetili i barikadama i protestima ukoliko se njihov problem konačno ne riješi.


Iz nadležnog odjeljenja nisu dali konkretan odgovor i ponudili trenutno rješenje mještanima. Topić je apelovao nadležnom odjeljenju da odgovore mještanima i hitno riješe ovaj problem na koji se već predugo čeka, kako kažu mještani.


Odbornik SNSD-a je pored pitanja dao i prijedlog da se u narednoj godini pojedini pješački prelazi osvijetle jer je na pomenutima povećan broj nesreća zbog lošeg osvjetljenja.


bottom of page