top of page

U Lazarevu nadležni izmještaju autobusko stajalište, otežavajući mještanima


Savjet mjesne zajednice Lazarevo 1“ se obratilo Gradskoj upravi kako bi dobili hitan odgovor o tačnoj lokaciji autobuskog stajališta u Ulici Knjaza Miloša. Upit ispred MZ Lazarevo 1 je poslat jer su mještani došli do saznanja da će se nakon izgradnje benzinske pumpe „Nešković“ pomenuto stajalište izmjestiti dalje prema centru grada.



Ova izmjena bi dodatno otežala mještanima koji svakodnevno putuju, a koji o navedenim izmjenama nisu ni obaviješteni od strane Grada te su morali zatražiti odgovor nadležnih.


Predsjednik Mjesne zajednice Lazarevo 1 Igor Vidović obratio se Odjeljenju za saobraćaj i puteve u cilju sprečavanja ovih izmjena. Kako je Vidović napomenuo u upitu nadležnom odjeljenju, pomenuto stajalište je dosta udaljeno od mjesne ambualnte te dalje pomjeranje prema centru bi moglo dovesti do protesta nezadovoljnih mještana.



Vidović dodaje i da je autobusko stajalište već pomjerano od strane prethodne gradske administracije i da je tadašnja izmjena išla na korist kako starijima tako i đacima koji svakodnevno putuju, a da novonastale izmjene donose više štete nego koristi i onako nezadovoljnim mještanima.


Kako naš portal saznaje, iz Grada se još nisu oglasili.


bottom of page