top of page

Stanivuković bira prioritete po osnovu partijskog opredjeljenja; Mještani Donjih Kola ogorčeni


Saradnik gradonačelnika Draška Stanivukovića, Nebojša Drinić obišao je mještane Donjih Kola, ali samo one probrane. Kako ističe predsjednik Mjesne zajednice pomenutog naselja Srđan Ćutković, Grad rješava probleme samo članovima i simpatizerima PDP-a, dok sluha za ostale mještane nema.



Umjesto rješavanja gorućeg problema vodosnabdijevanja iz Grada su poručili kako imaju druge planove.


“Drinić umjesto da se javi Mjesnoj zajednici da se rješavaju problemi cijelih Donjih Kola. On samo gleda da se kupe politički poeni. Isti taj Baralić je član Savjeta i treba da sarađuje sa nama, a on ide samo na političkom nivou umjesto da gleda sav narod jednako. On samo gleda ko je PDP i gura po svome umjesto da pomogne svim ljudima u našoj zajednici”, rekao je predsjednik MZ Donja Kola Srđan Ćutković.


Ćutković dodaje kako Savjet mjesne zajednice ima 7 članova koji glasanjem dostavljaju prioritete Gradu što se u ovom slučaju nije desilo.


“Umjesto da radimo svi zajedno kao Savjet mjesne zajednice rukovodstvo Grada bira sa kim od nas će sarađivati”, zaključuje Ćutković.


Podsjećamo, mještani Donjih Kola cijelo ljeto na najvećim vrućinama u svojim domovima nisu imali ni kapi vode, a ovaj problem i danas čeka na rješenje.



bottom of page