top of page

Stanivuković „časti“ maturante njihovim parama!


Gradonačelnik Draško Stanivuković pohvalio se na društvenim mrežama kako će počastiti sve banjalučke maturante tako što će preuzeti trošak maturske proslave. Prvi čovjek Grada nije naglasio kako će potreban novac uzeti upravo iz gradskog budžeta.



Ovaj Stanivukovićev potez još jedan je dokaz da je budžet grada isključivo potrošački i da gradonačelnik ne misli o dugoročnim i razvojnim projektima. Budžet Stanivuković očigledno koristi za samopromociju s obzirom da će maturante„počastiti“ njihovim novcem.


Podsjećamo, predloženi amandmani za obnovu škola koje je Skupština Grada usvojila nisu realizovani, a koji su, simptomatično, istog iznosa koliko i proslava maturske večeri. S obzirom da Stanivuković na svoju ruku i dalje određuje prioritete u gradu, ovaj potez uopšte ne čudi.


I dok ih časti njihovim novcem, gradonačelnik očigledno na ovaj način pokušava utišati kritike nezadovoljnih građana koji svakodnevno na adresu Gradske uprave gomilaju probleme koje rukovodstvo grada ne rješava već nepune dvije godine.


bottom of page