top of page

Službeni automobili mimo službenog parkinga i poslije radnog vremena

Na parkingu kod "Kraša" u noći između četvrtka i petka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su oštećena tri vozila među kojima i dva vozila Gradske uprave. Mnogi su ostali bez odgovora ko to još pored Drinića zloupotrebljava službena vozila Gradske uprave.



Na pitanje otkud službeni automobili na javnom parkingu, ako je gradonačelnik navodno zabranio korišćenje službenih vozila nakon radnog vremena, Stanivuković je odgovorio da su u blizini prostorije Civilne zaštite, te da je sasvim opravdano što su automobili tokom noći bili parkirani upravo na ovom mjestu.


Stanivuković očigledno nije upućen da javni parking ne bi trebalo da se koristi u svrhe Gradske uprave.


Da gradski funkcioneri koriste službena vozila u privatne svrhe, a gradonačelnik ne sprečava bespotrebno trošenje opštinske imovine već još više štiti bahate funkcionere svjedoči i potpredsjednik GrO PDP-a Nebojša Drinić koji je službeni automobil nedavno parkirao ispred jedne lokalne kafane u Borkovićima o čemu je naš portal i pisao.



Za razliku od automobila koji je Drinić vozio, ova dva oštećena vozila Gradske uprave imala su obilježja službenih automobila.


bottom of page