top of page

Promjene najavljene, ali tek za sljedeću godinu

Četvrta sjednica Skupštine grada Banja Luka: Gradonačelnik Banjaluke nema trenutna rješenja, obećanja i dalje čekaju na realizaciju

Mnogo predizbornih obećanja, malo učinjenih promjena. Gradonačelnik očigledno nije u stanju postići sve za šta se zalagao u toku predizborne kampanje. Prisutni odbornici na gradskoj sjednici su pokazali svoje nezadovoljstvo, jer problem s nepokošenom travom još nije riješen, a gradonačelnik na njega nije imao odgovor.


"Ovo više ne smijemo dozvoliti, da se ponovo dešava, bez obzira koji je razlog", naglasio je Saša Lazić, odbornik Narodnog pokreta „Banjaluka zove“.


Lazić je i dodao u pitanju za gradonačelnika i to da običnog građanina ne treba zanimati razlog, zašto je trava nepokošena, već ga treba zanimati da kada izvede dijete vani, trava ne bude veća od njega, dodao je Lazić.


"Kod nas to nije dovoljno uređeno. Nemoguće je u prvih pola godine stvari promijeniti. Mi ćemo ići na to da se naredne godine poveća broj firmi, koje čiste grad i da se taj posao završi u roku od 7 dana,a ne 30 kako je to do sada bio rok", rekao je gradonačelnik Stanivuković, ne dajući odgovor za trenutni problem s neuređenim gradom.

bottom of page