top of page

Poruka opoziciji: "NATO lobisti idite u Sarajevo, tamo je CIK i Kristijan Šmit"

Najavila je opozicija na čelu s Jelenom Trivić sutra proteste u Banjaluci, odnosno protestnu šetnju za odbranu, kako kažu, volje naroda. Trivićeva ne priznaje poraz, njeno ponižavanje se nastavlja.



Iako su građani Republike Srpske kroz izborni proces podršku dali Miloradu Dodiku, Trivićeva ne prihvata izborni rezultat.


Poigrali su se s narodom 2. oktobra kada su proglasili lažnu pobjedu, a sutra će nastaviti s provođenjem agende međunarodne zajednice i stranih ambasada u BiH, s ciljem da se pošalje poruka da u Republici Srpskoj nešto nije u redu, smatra član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac.


"Ovi rezultati su izbor građana Republike Srpske i mi smo ponosni na to da je to izbor građana, a ne dijela međunarodne zajednice", rekao je Košarac.



Građani ne shvataju više opoziciju ozbiljno. Smatraju da su proglašenjem pobjede na nedovoljnom uzorku pokazali nezrelost i nesposobnost.


"Oni bi izbore ponavljali dok ne bude po njihovoj volji", "Jelena radiš protiv sebe na nagovor tog Jude iza tebe koji je uzeo krvave pare za izdaju Republike Srpske", "Ne se** ni ti više života ti. Proglasila si pobjedu, kad je g Dodik imao 10.000 glasova više od tebe, da bi sada mogla pričati kako je pokradeno", samo su neki od negativnih komentara građana na društvenim mrežama upućenih Jeleni Trivić i opoziciji.


Zbog predsjednika biračkog odbora Krajišnik, Stevana Gutića, koji je zbog umora i kasnih večernjih sati uveo pogrešne podatke i tako Jeleni dopisao tri nule, samoproglašena predsjednica Jelena Trivić ne priznaje izborne rezultate i nastavlja da, po uputama Kristijana Šmita, maltretira građane Republike Srpske novim protestima koji su besmisleni.


"Ja sam Zoranu Kaliniću, koji se na listi nalazio iznad Jelene, uveo podatke umjesto njoj", objasnio je Gutić, pravdajući takvu grešku umorom.




Podsjećamo, Milorad Dodik je u trci za predsjednika Republike Srpske pobijedio sa oko 30.000 glasova razlike.

bottom of page