top of page

Policija kod Banjalučana pronašla 25,70 grama kokaina

Banjalučka policija tokom vikenda pronašla je 25,70 grama kokaina i zbog toga izvršila kriminalističku obradu nad T.K. iz Banjaluke, dok je B.M. iz Banjaluke “zaradio” prekršajni nalog zbog konzumiranja droge. Kako su naveli iz PU Banjaluka, nad T.K. je izvršena krminalistička obrada zbog sumnje da je počinio krivična djela “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i “Omogućavanje uživanja opojnih droga“.



“Naime, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, 25. septembra oko 16,10 časova, policijski službenici su u Banjaluci u ulici Kozarska uočili parkirano putničko vozilo u kojem su se nalazila dva lica koja su konzumirala opojnu drogu. Izvršenim legitimisanjem utvrđeno je da se radi o navedenim licima, a pregledom navedenog vozila pronađena je i oduzeta providna PVC vrećica u kojoj se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Kokain“ ukupne bruto mase 25,70 grama i vaga za precizno mjerenje sive boje sa tragovima bijelog praha”, rekli su u banjalučkoj policiji.


Takođe, dodali su da je B.M. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga i tom prilikom je utvrđeno prisustvo droge “Kokain“ i opijati, dok je lice T.K. odbilo da se podvrgne ispitivanju.


“O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka nakon kompletiranja predmeta protiv lica T.K. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima”, zaključili su u policiji.

bottom of page