top of page

PDP se definitivno RASPAO; Šta je Grmuša poručio Stanivukoviću nakon svoje prve tribine?

Milko Grmuša, odbornik PDP-a u Skupštini Grada i kandidat na listi pomenute partije napustio je PDP. Grmuša je prethodno veče održao svoju prvu samostalnu tribinu. Nakon sukoba i neslaganja sa Draškom Stanivukovićem Grmuša je definitivno izabrao svoj put i tik pred izbore ga nastavio bez ekipe iz PDP-a.



„Кo je mislio da može da me ukroti ili ponizi oduzimanjem prava govora, ignorisanjem ili spletkama-na kraju je unizio samo sebe ili je možda samo pokazao gdje mu je oduvijek i bilo mjesto. Кo je mislio da je moguće da zbog političkog benefita trgujem sa tajkunima-grdno se prevario i čekaju ga neizvjesna vremena jer će moji potezi uvijek biti samo pravni. Vremena prisila i oduzimanja prava na riječ su prošla, a svi ovi ljudi koji su bili sa mnom večeras, svojim imenima, obrazom, karakterom i znanjem-garancija su bolje budućnosti za sve nas“, naveo je Grmuša.



Da se PDP raspada odavno je jasno s obzirom da kandidat pomenute partije za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić odavno igra u timu SDS-a sa Mirkom Šarovićem. Lider stranke Branislav Borenović samo statira dok glavnu riječ vodi Draško Stanivuković koji je očigleno od saborca postao najomraženiji član.


Tvrdnje u medijima da Stanivuković nakon izbora osniva sopstvenu partiju danas su više nego očigledne s obzirom da je postao trn u oku partijskim kolegama koje su zbog pritiska, spletki, ignorisanja odlučile napustiti PDP pred same izbore.

bottom of page