top of page

"PDP je agentura stranih službi!"

Bivši visoki funkcioner PDP-a Slavko Vučurević ponovo šokira javnost. Tvrdi da u PDP-u ima mnogo više pripadnika gej populacije nego što je pokazao famozni snimak Ivana Begića.



„Mnogi iz vrha partije često idu u Brisel i druge evropske destinacije, a znate kako je to tamo rasprotranjeno”, tvrdi Vučurević.


Otvoreno sumnja i na predsjednika partije i njegove seksualne „sklonosti“. Članovi PDP-a javno pričaju kako je predsjednik svaki put kada dođe sa Zapada „crveniji u licu i buljavih očiju“. Ovim riječim otvoreno karakteriše Borenovića njegov bivši saborac.


Vučurević je za Herceg televiziju predsjednika PDP-a faktički nazvao političkom kukavicom, jer već osam godina ne smije direktno da se kandiduje ni za jednu važnu funkciju na izborima, dok s druge strane imamo potrepdsjednicu partije (Jelena Trivić) koja bi se kandidovala za sve jednu poziciju – da to može, pojašnjava stanje u PDP-u Slavko Vučurević.


PDP ispostava zapadnih obavještajnih službi. Rukovodstvo partije ne bavi se ničim drugim nego stranačkim budžetom i ličnim interesima. Vučurević smatra da je partija pod snažnim uticajem stranih obavještajnih službi.


Zapadne tajne službe u PDP-u mogu da rade šta god hoće, nastavlja sa optužbama Vučurević.


„Te službe žele jedinstveno djelovanje Prištine, Podgorice i Banjaluke prema Srbiji i uopšte srpskom narodu.


U Banjaluci još nisu uspjeli i zato tolika otvorena podrška PDP-u. Da Branislav Borenović i PDP odlučuju o bilo čemu oni bi ukinuli Republiku Srpsku i zajedno sa Prištinom i Podgoricom radili protiv srpskog naroda”, uvjerava Vučurević.


„Srpskog jedinstva, ma od koga dolazilo, nema dok je na čelu PDP-a čovjek koji je pod snažnim uticajem stranih službi”, zaključio je Vučurević.


Po njemu SDS je, mnogo više nego PDP na čelu sa Borenovićem, spreman na jedinstven dogovor u vezi prenosa, ali i vrćanja otetih nadležnosti.

bottom of page