top of page

PDP Izdajnička stranka: Trivić GUBI kompas ali i izbore

Ankete uveliko pokazuju da će Milorad Dodik „progutati“ Jelenu Trivić na izborima. Opozicija koja i dalje ima nerealna očekivanja već dobija nokaut od kojeg dugo neće moći da se oporavi.



Iako se trude da vode kampanju na najvišem nivou i pokažu masovnost, građani ih ne prestaju prozivati izdajnicima. Kroz kampanju prikazuju da su dobre patriote dok sa strancima kroje planove.


„Onaj ko glasa za Trivićku neka sam sebi odmah odsječe tri prsta. PDP je jedna izdajnička stranka koja se finansira od strane Soroševe nevladine organizacije. Oni su glasali protiv rezolucije podrške Ruskom narodu“, oštri su građani na pomen opozicije.


Smatraju da Dodiku još uvijek nema ravnog.


„De ti narodu Jelena reci što se ližeš sa onim fašistom Šmitom? Pokušajte narodu objasniti malo vaš program šta ćete promijeniti ako pobijedite. Izbori se ne dobijaju pričajući samo o svojim političkim protivnicima“, kažu građani na društvenim mrežama.


Primjetno je i da vlada ogroman strah u redovima opozicije. Trivićeva u svakom obraćanju pominje SNSD i Milorada Dodika, dok svoje stavove o protivnicima nije željela ili smjela iznijeti na Javnom servisu, kada je odbila TV duel sa Dodikom.


„Jelena nije za predsjednika, priča gluposti, a to Srbi ne vole“, smatraju građani.




bottom of page