top of page

Otac stručne saradnice u Gradskoj upravi KRAO rode

Updated: Aug 19, 2022

Milenko Palačković, otac Tanje Palačković stručne saradnice za administrativno – tehničke poslove i saradnju sa građanima u Gradskoj upravi, krao je rode.

On je uhvaćen na djelu kako krade četiri mladunca rode u Novoj Topoli, kod Gradiške. Ovaj nesvakidašnji slučaj dogodio se prije deset godina, ali ni danas zaboravljen nije, jer je upravo ćerka pomenutog Milenka Palačkovića desna ruka gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.


Planirao je Palačković da švercuje rode i zgrne što više novca. Njegovo ime pojavljivalo se više puta u medijima. Palačković je pred izbore za Savjet mjesnih zajednica svakodnevno išao po terenu i ucjenjivao glasače i sekretare u mjesnim zajednicama kao i zaposlene u Gradskoj upravi, u kojoj Palačković nije zaposlen.


Poznato je i to da Palačković godinama obavlja prljave poslove za PDP i Draška Stanivukovića.


Njegova ćerka, Tanja Palačković se ušunjala u Gradsku upravu odmah nakon lokalnih izbora i posao dobila bez konkursa. Oslobodila se do te mjere da službena vozila Gradske uprave koristi danonoćno. Vozi službeno auto “Škoda Superb” koje je koristio bivši gradonačelnik Igor Radojičić.


Iako je Stanivuković obećao da neće dozvoliti korištenje službenih vozila u privatne svrhe. I to je palo u vodu.


Nastaviće se...

bottom of page