top of page

Obmanuti građani više ne ćute: Stanivuković bježi od problema

S jedne strane rekordan budžet i visoka obećanja, a s druge nove deponije, loša putna infrastruktura i nezavršeni projekti. Znači samo jedno. Gradska vlast u Banjaluci obmanula građane.



Osim građana, aktuelni gradonačelnik pokušao je da obmane i prevari odbornike u Skupštini Grada tvrdnjom da su u pojednim banjalučkim naseljima obećani projekti i završeni, dok su građani potvrdili da u njihovim naseljima radovi ni započeli nisu.


Tako je gradska administracija na čelu s gradonačelnikom odbornicima predstavila lažan izvještaj u kojem piše da je rekonstrukcija starog mosta u Trapistima zavšena, dok trule daske na ovom mostu i danas pucaju pod nogama.




Iz Grada Banjaluka najavljivali su ulaganja i u banjalučko naselje Debeljaci. Iako su dugoočekivani radovi na glavnoj saobraćajnici kroz naselje Debeljaci započeli, ubrzo su i stali.


Gradonačelnik je odbornicima saopštio da su i radovi na saobraćajnici u Ulici Tešana Podrugovića 100% završeni. Odmah su ga demantovali ogorčeni mještani naselja Debeljaci kojima je Stanivuković zagorčao život i potvrdili da rekonstrukcija ulice nije ni započela.



Radom aktuelne gradske administracije zadovoljni nisu ni građani drugih banjalučkih naselja.


Protestima mještani Donjih Kola, koji su bez pitke vode, mještani Kuljana, koji čekaju realizaciju obećanih projekata, građani naselja Motike i mnogi drugi pokušavaju nadležne natjerati da rade svoj posao, ali bezuspješno.


Građani ostaju izmanipulisani i prepušteni sami sebi, dok gradonačelnik u javni prostor lažnim izvještajima šalje da su radovi u punom jeku.

bottom of page