top of page

Nelegalnim radnjama nelegalni CIK i nelegalni visoki predstavnik prekrajaju volju naroda

Samoproglašena predsjednica Republike Srpske, Jelena Trivić nelegalnim radnjama uz pomoć, kako navodi Dodik, nelegalno izabrane Centralne izborne komisije i podršku nelegalnog visokog predstavnika pokušava silom da prekroji volju naroda i dođe na vlast.



Najnovijim saznanjima CIK je donio odluku da se ponovo broje glasovi što su sa oduševljenjem pozdravili svi opozicionari i nelegalni, samoproglašeni visoki predstavnik Kristijan Šmit.


Opozicionari, oduševljeni ovom odlukom svjesni stanja u CIK-u u kojem sjede PDP-ovci, nadaju da će ponovno prebrojavanje glasova promijeniti već jasno činjenično stanje, a to je da je predsjednik Republike Srpske izabran voljom naroda - Milorad Dodik.


Kako se piše na Tviteru, Jeleni Trivić je bitna vlast, ali joj je još bitnije rušenje Milorada Dodika. Tokom predizborne kampanje, idući po tribinama i sama je to govorila.


Da opoziciji smeta Dodik ne krije ni tipična predstavnica SDS-a Aleksandra Pandurević koja na svom Tviter profilu otvoreno osuđuje dobru, prijateljsku saradnju Dodika i Putina.


Evidentno je da opoziciji smetaju dobri odnosi Srpske i Rusije jer ubiru podršku sa Zapada kao i ogroman novac namijenjen za destabilizaciju Srpske i rušenje Milorada Dodika.

Comments


bottom of page