top of page

Mirko Šarović obrušio se na MUP Republike Srpske

Mirko Šarović obrušio se na MUP Republike Srpske. Policiju Srpske krivi za to što su obavili razgovor sa članovima SDS-a koji su, prije tri dana, uhvaćeni u Gradišci sa velikom količinom novca i izbornim materijalom. Optužuje policiju da je maltretirala sumnjivu četvorku. Međutim i sam priznaje da jesu imali izborne aktivnosti. Ono što Šarović ne otkriva jeste porijeklo novca koje je četvorka prenijela preko granice.



“Moja sugestija onih koji su maltretirani u Gradišci tu veče je da pokrenu postupak protiv onih koji su podsticali da se okanu izbornih aktivnosti“, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.


Napadi na MUP Republike Srpske nije ništa novo od opozicije, tvrdi član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac. Poznato je, kaže svima, da stranci žele da oslabe institucije Srpske, a kao partnere u tom svom cilju vide opoziciju koja je najglasnija u kritikama republičkih institucija.


“Ako pogledamo kretanja i nametnutu agendu globalističkih organizacija prema Šmitovoj opoziciji čiji je Šarović i član, onda je potpuno vidljivo da su preuzeli već sad potrebu da napadaju policiju Srpske I MUP kako bi ostvarili ideju globalističke organizacije o nestanku MUP-a Republike Srpske i to je činjenica, a Šarović je prepoznatljiv da se boji policije“, rekao je Staša Košarac, član Predsjedništva SNSD-a.


Policija je saslušala Dejana Slijepčevića iz Novog Sada, inače ujaka Vukote Govedarice,zatim nosioca liste SDS-a Aleksandra Trninića iz Laktaša, policijskog službenika iz Novog Sada i jednu osobi za koju se tvrdi da je MMA borac. Sumnja se da je novac namijenjen kako bi se kupili glasovi za Jelenu Trivić i Mirka Šarovića, ali i da je na ovaj način do sada, za iste namjene, unesena veća količina novca.


Izvor: ATV


bottom of page