top of page

Milada Šukalo zaposlila rođaka u Gradskoj upravi na uštrb zaposlenih

Updated: Aug 19, 2022


Šta je sa Stanivukovićevom pričom o nepotizmu?


Najbliža savjetnica i saradnica gradonačelnika Draška Stanivukovića i zamjenica u pokušaju, Milada Šukalo ne birajući sredstva u Gradskoj upravi zaposlila je Sinišu Marčetića. Kako saznajemo Marčetić je rođak Mladena Šukalo, Miladinog supruga.


Pomenuti Marčetić raspoređen je u Odjeljenju za privredu Grada Banja Luka. Kako navodi naš izvor, Šukalova je po hitnom postupku naredila da se Marčetiću obezbijedi novi računar kao i sva potrebna oprema za rad i sve to na uštrb zaposlenih.


Dok Stanivuković plasira lažnu priču o zapošljavanju djece porodica poginulih boraca, njegovi najbliži saradnici zapošljavaju članove svojih porodica u Gradsku upravo pri čemu „terorišu“ ostale zaposlene.


Podsjećamo, ovo nije prvi put da Šukalova zapošljava svoje najbliže. Mladen Šukalo, muž Milade Šukalo se našao u aferi TOBL- a Banja Luka jer je bio izabran za v.d. direktora agencije, a da pri tome nije ispunjavao neophodne uslove.


I dok Stanivuković kreira priču za javnost njegovi najbliži saradnici poput Milade Šukalo, ali i on sam iza paravana redovno zapošljavaju članove porodica. Toliko ovaj put o Stanivukovićevoj „borbi“ protiv nepotizma.


Podsjećamo da je Stanivukovićeva najbliža saradnica stupanjem u Stranku za BiH Harisa Silajdžića imala uslov da potpiše Deklaraciju čije stavke su jasno Srbe na prostoru BiH etiketirale kao zločince i počinioce genocida nad muslimanskim stanovništvom. Jedan od primarnih ciljeva pomenute Deklaracije je svakako onaj koji se odnosi na ukidanje Republike Srpske.


Dok Stanivuković iznosi neistine o zapošljavanju djece poginulih boraca, Šukalova koja je pokazala jasan stav potpisivanjem pomenute Deklaracije o srpskom narodu i njenim borcima, a kao nagradu za lične stavove od gradonačelnika je dobila slobodu i nagradu da zapošljava članove svoje porodice


bottom of page