top of page

Jelena Trivić bez stava i hrabrosti; „Boji se jednog čovjeka, a nas sve bi da štiti!“


PDP-ov kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić odustajanjem od TV duela pokazala kakav je njen odnos prema državnim stubovima Srpske i da nema hrabrosti da se suoči sa svojim protivkandidatom iz SNSD-a Miloradom Dodikom.



Građani Republike Srpske se nakon ovog poteza Jelene Trivić pitaju da li se plaši Dodika ili stranih nalogodavaca.


„Ne smije. Priča kako će nas šititi i braniti od lopova i onih koji žele da nas pokore, a ne smije sat vremena s Dodikom u istoj prostoriji. Žena se boji sopstvene sjene. Išla bi ona, ali na BN. Pa to je isto kao da je kod kuće svoje na duelu, a ne na televiziji. Nema od nje ništa, a kamoli predsjednice“, rekao nam je Nenad B.


Trivićeva se u posljednje vrijeme ne pojavljuje ni na konferencijama za medije u strahu od novinarskih pitanja na koja ne bi imala odgovore. Jedinu naklonost koju trenutno Trivićeva uživa je naklonost BN-a i pojedinih federalnih medija.


PDP-ov kandidat za predsjednika umjesto uporište u medijima u Srpskoj, našla je u sarajevskim medijima. Ovakvi stavovi Trivićeve naišli su na kritike građana s obzirom da pomenuti mediji propagiraju priču o Srbima kao genocidnom dijelu BiH.


„Nije ona za predsjednika, svako normalan je to odavno skontao. Treba se izboriti sa svakakvim ološem koji nas napada, a ne smije s jednim Dodikom. Ja sam bolja, ja najbolje znam, a krije se kao da će pobjeći iz države i otići onom Šmitu, a ne biti predsjednik. Mene bi bio strah da mi onakva osoba bude predsjednik. Nas bi porobili drugi dan“, rekla nam je Vesna G.


Ovim povodom oglasili su se i zvaničnici kao i politički funkcioneri u Srpskoj koji su Trivićkin potez nazvali kukavičlukom te naglasili da joj ne odgovara javni servis Srpske, ali joj odgovaraju mediji kojima je jedini cilj napasti Srpsku.


Trivićevim odbijanjem TV duela građani Srpske su se zapitali ukoliko ne smije retorički „dobiti“ Dodika kako ih planira braniti i zastupati pred stranim faktorom. S obzirom da je stranom faktoru pokazala naklonost mnogi su istakli kako vjerovatno njihovim nalogom nije učestvovala na TV duelu.


bottom of page