top of page

HOROSKOP ZA UTORAK, 15. NOVEMBAR

OVAN

POSAO: Očekujete važne vijesti po pitanju posla i osjećate veliku tenziju sve dok ne dođete do informacije koja bi mogla da vam riješi bar neke nedoumice. Budite strpljiviji. Već ste nadomak rješenju.LJUBAV: Nije vam lako da izađete na kraj sa partnerom koji je prilično sklon inatu. Želite da uradite ono što je do vas kako bi se situacija popravila, ali više ni sami ne znate šta je ispravno. Imate osjećaj da je sve uzaludno, da u ovom odnosu ne može doći do poboljšanja. Partner nije dovoljno zainteresovan.


ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja. Imate dobru kondiciju.


BIK

POSAO: Potrebno je da prihvatite da neke stvari ne zavise od vas i da prestanete da pravite tenziju. Ukoliko očekujete neki dokument od nadležnih organa, potrebno je još vremena.


LJUBAV: Nezadovoljstvo i ogorčenost trenutno osjećate i vi, kao i vaš partner. Ako želite da se situacija popravi, biće potrebno da oboje uložite zaista velike napore, a prije toga je neophodan otvoren razgovor.


ZDRAVLJE: Hronični problemi sada su se ponovo aktivirali. Muče vas sinusi, učestala glavobolja. Svjesni ste da hladnoća donosi probleme, a zanemarujete zaštitu.


BLIZANAC

POSAO: Do poboljšanja finansija sada dolazite preko emotivnog partnera koji je spreman da vam pruži svoju maksimalnu podršku na tom polju. Zadovoljni ste. Konačno, uspjeli ste da isplivate iz dugova, koji su vas mučili duži vremenski period. Situacija na poslu je stabilna.

LJUBAV: Potrebno je da poradite na svom pretjerano sumnjičavom ponašanju. Prihvatite jednostavne odgovore, kao i to da je sve uredu, nema potrebe da insistirate na problemima.


ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima, javite se stomatologu. Neredovni odlasci na kontrole su doprineli sadašnjoj situaciji.


RAK

POSAO: Moguće je da ćete danas preko svojih saradnika doći do nekih pogrešnih informacija. Nisu baš svi ljudi kojima ste okruženi dovoljno pouzdani, imajte to na umu. Budite oprezni u komunikaciji, ne dozvolite da vas lijepe riječi obmanu.


LJUBAV: Prijalo bi vam kraće putovanje sa voljenom osobom, intenzivno o tome razmišljate. Bacite se na zajedničko planiranje, postoji šansa da će vam se želja ostvariti.


ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nervoze i napetosti. Zbog toga trpi i vaš stomak, imate probleme sa probavom. Poteškoće u ishrani mogu dovesti i do anoreksije.


LAV

POSAO: Ako očekujete neke vijesti od poslovnog partnera, bićete neprijatno iznenađeni. Nemojte previše da se oslanjate na njegove sposobnosti, ovaj put se to neće isplatiti. Očigledno da previše očekujete od njega, oslonite se na sebe!


LJUBAV: Vi zaista možete da dođete do ostvarenja ljubavne sreće i ispunjenja svojih želja, ali je potrebno da se usmjerite na pravi put i da ne komplikujete stvari bez potrebe.


ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za jetru. Ultrazvuk može pokazati pravo stanje, moguća je manja cista, koju morate pratiti ili je u pitanju masnoća.DJEVICA

POSAO: Dolazite do odlučujućeg trenutka kada su u pitanju važni poslovi kojima ste posvećeni. Današnji dan može biti prekretnica u vašoj karijeri.Sigurni ste da donosite pravu odluku, koja može donijeti stabilnost, bolje finansije i zadovoljstvo.


LJUBAV: Slučajan susret sa osobom u koju ste nekada bili zaljubljeni vas polako navodi na razmišljanje o vašim emotivnim potrebama. Sada neke stvari vidite iz drugačijeg ugla.


ZDRAVLJE: Loša probava vam stvara manje tegobe i neprijatnosti. Posavetujte se sa gastroenterologom, kako biste našli rešenje za vaše tegobe.


VAGA

POSAO: Pokušajte da se fokusirate na stvari koje su vam zaista važne, umjesto što svoju energiju trošite na bavljenje sitnicama koje su zaista zanemarljive. Saberite se malo! Skloni ste tome da se rasplinjujete i da dajete prioritet manje važnim stvarima, poslovima. To ume da vam se obije o glavu.


LJUBAV: Moguće je da sa partnerom imate manju raspravu oko vaše sklonosti da na njega prenosite svoje brige i probleme. Potrebno vam je više optimizma i smirenosti!


ZDRAVLJE: Moguće su manje virusne infekcije. Manifestuje se kroz prehladu i prolazan kašalj.


ŠKORPIJA

POSAO: Prilično ste sposobni i svesni toga, imate i priliku da sve probleme riješite. Nemojte da gubite vrijeme, već se ozbiljno posvetite poslu i rezultati će biti izuzetno dobri! Ovo je dobar period za napredak u karijeri, ali i sticanje određenog statusa.


LJUBAV: Poradite na tome da malo više vremena i energije posvetite tome da ugodite voljenoj osobi. U proteklom periodu se ona osećala prilično usamljeno i zapostavljeno pored vas.


ZDRAVLJE: Problemi sa proširenim venama. Konsultacija sa vaskularnim hirurgom može donijeti dobre rezultate, ukoliko se pridržavate njegovih uputa.


STRIJELAC

POSAO: Dobićete danas novu, zanimljivu ponudu za posao i preporuka je da je prihvatite. Jasno je da nijedan posao nije idealan, ali sada vam se zaista nudi sasvim solidna prilika. Posavjetujte se sa bliskim ljudima, ali možete i od njih očekivati zeleno svjetlo. Ponuđena prilika se ne ispušta i nije ponovljiva.


LJUBAV: U mislima vam je konstantno osoba koja ne živi u istom mjestu kao i vi, sa kojom trenutno, nažalost, nemate mogućnost za susret. To ne znači da ne možete imati kontakt...


ZDRAVLJE: Budite fizički aktivni! Počnite dan laganim fizičkim vježbama ili plivanjem.JARAC

POSAO: Mnogo toga na poslovnom planu se polako okreće u vašu korist. Možete da računate na to da ćete imati zanimljiv dan, na vama je da iskoristite prilike koje vam se pružaju. Pratite znakove pored puta.


LJUBAV: Pređite bar jednom preko svog ponosa i riješićete nesuglasice sa voljenom osobom. Potrebno je da i vi uložite neki napor, ako želite da budete srećni kao par.


ZDRAVLJE: Izbjegavajte preteran unos slatkiša. Ne samo da dolazite do prekomjerne težine, koje ćete se kasnije vrlo teško riješiti, već možete ući u ozbiljan zdrastveni problem vezan za hormone.


VODOLIJA

POSAO: Slušajte svoju intuiciju i nemojte previše da se oslanjate na savete kolega za koje niste sigurni da li vam žele dobro ili ne. Za sada je pametnije da ostanete distancirani. Svakako ne govorite mnogo o svojim planovima, budite pristojni, ali uzdržani od bilo kakvih komentara.


LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da zanemarujete neke probleme koje imate u odnosu sa partnerom, na kraju će vam se sve to nagomilati i dovesti do krizne situacije. Najmanje vam je sada potrebno da probleme gurate pod tepih.


ZDRAVLJE: Poboljšajte svoju kondiciju, imate poteškoće pri disanju već pri manjem naporu.


RIBE

POSAO: Zadovoljni ste, jer se situacija na poslu odvija baš onako kako ste planirali, a i priliv novca vam dolazi u očekivanom trenutku. Trenutno sve ide sasvim glatko. Pozitivan period će vas pratiti tokom zimskog perioda.


LJUBAV: Imate utisak da je partner iz nekog razloga ljut na vas, ali vam nije jasno iz kog razloga je tako. Umjesto što nagađate i pokušavate da čitate misli, pokušajte otvoreno da pitate. Možete dobiti sasvim neočekivan odgovor.


ZDRAVLJE: Čuvajte se eventualnih povreda. Obratite pažnju na saobraćaj. Može doći do preloma, uganuća.


コメント


bottom of page