top of page

Građani tjeraju šegu sa gradonačelnikom; "Ko ti radi marketing, otpuštaj ga!"

Gradonačelnik Draško Stanivuković objavio je novi promo spot kojeg su građani ismijali. Stanivuković je u pomenutom spotu glumio konobara, a statiste je uzeo iz gradskih preduzeća jer je po svemu sudeći ostao bez statista.



Stanivuković ostao bez statista pa mu u novim promo spotovima glume članovi iz Upravnog odbora Eko toplana. Dragana Kljajić je jedna od pomenutih koja je na nedavno održanom presu sa gradskim menadžerom rekla kako ne želi da se politički upliće, međutim Kljajićeva je te navode ubrzo pogazila te se pojavila u novom Stanivukovićevom spotu.



Društvene mreže preplavili su komentari zgroženih građana koji su se usaglasili da Stanivuković Republiku Srpsku nudi kao na tacni s obzirom da naklonost ka stranim agenturama ne krije.



Stanivuković je u spotu pomenuo kako je ispunio zahtjeve građana i "servirao" najbolje za njih. Stanivukoviću su očigledno neispunjena obećanja, neisplaćene podrške, najskuplji javni prevoz u regionu, devastirane ulice "najbolje za građane" kako je naveo.



bottom of page