top of page

Gradonačelnik na odmoru na JAHTI – POLA GRADA BEZ VODE (VIDEO)

Gradonačelnik Draško Stanivuković je na petom godišnjem odmoru dok mještani Donjih Kola zbog nestašice vode danima pokušavaju u Gradskoj upravi dobiti informacije o rješavanju svojih problema. Za to vrijeme, Stanivuković bez imalo stida bježi od odgovornosti, boraveći na luksuznoj bijeloj jahti.



Nije im urađen obećani put, dugogodišnji problem snabdijevanja vodom nije riješen a najviše ih bole lažna obećanja gradonačelnika.


Od gradskog menažera Bojana Kresojevića saznali su da je gradonačelnik na odmoru a da na rješavanje problema moraju još čekati i umjesto da vide napredak i poboljšanje, suočavaju se s neprekidnim razočaranjima i stagnacijom.


Očajni krenuli su u ono što su jedino mogli.


Na društvenim mrežama otvorili su naloge gdje ukazuju na svoje probleme.




Gradonačelnik na odmoru?


Draško Stanivuković, odnosno članovi njegove porodice kupili su jahtu vrijednu najmanje milion i po evra, o čemu je Faktormagazin nedavno pisao.


Potvrđeno je Faktormagazinu iz više izvora.


Jahta je uplovila u jednu jadransku marinu prije nekoliko dana. A kupljena je u sklopu priprema za odmor mladog gradonačelnika Banjaluke. Jahta je koštala više od milion evra, vjerovatno oko milion i po, rekao je izvor faktormagazin.


Draško Stanivuković za sebe tvrdi da nije bogat već njegova porodica, tačnije otac Dragan Stanivuković.


A mediji su više puta pisali o vili na ulazu u Banjaluku u kojoj žive Stanivukovići. Procjena je da i ona vrijedi više miliona maraka.



Mediji su takođe pisali i o voznom parku porodice Stanivuković koji sada prelazi 10 vozila. Ni jedno nije vrijedno manje od 200.000 KM a u između ostalog u voznom parku je četri kabrioleta, dva skupocjena mercedesa, nekoliko audija i land rovera.


Draško Stanivuković, za sebe tvrdi da nikada nije koristio službeno vozilo a trenutno ga na ulicama Banjaluke možete sresti u džipu Tojota Land Kruzer čija je vrijednost takođe preko 200.000 KM.


Stanivuković je nakon nekoliko dana priznao da je kupio jahtu a prema pisanju pojednih medija trenutno u okolini Dubrovnika uživa na njoj.



Izvor: Faktormagazin


bottom of page