Gradonačelniče, šta je kreditni suficit, a šta epompeja? Nova Stanivukovićeva terminologija (VIDEO)


Gradonačelnik Stanivuković ne prestaje da iznenađuje svojim neznanjem. Ovaj put to potvrđuje i na sjednici Skupštine grada kada je izjavio: „Da se od Nacrta (rebalansa budžeta) pravi neka epompeja“. Nedugo zatim, Stanivuković je spomenuo i "kreditni suficit".Šta se to podrazumijeva pod "kreditnim suficitom"? Da li je ovo nova terminologija jednog srednjoškolca u koju niko nije upućen?


Neuki gradonačelnik je mislio na suficit, odnosno po definiciji na višak, koji je ostavila prošla administracija.Ukoliko potražite značenje riječi „epompeja“ nećete pronaći ništa, ali ukoliko potražite riječ epopeja, dobićete sljedeće značenje:


-Epopeja je pojam grčkog porekla, nastao od grčke reči epopoiia, koja u prevodu znači – epska pesma, pesnička pripovest. Pod epopejom se podrazumeva epsko delo istorijskog i mitskog sadržaja.Da gradonačelniku Banjaluke ponestaje argumenata u raspravi sa odbornicima na sjednicama Skupštine grada, dokaz je i novi izraz koji je ovaj put izmislio.


Gradonačelniku je osim neznanja manjkalo i bontona.


Gradonačelnik Banjaluke na današnjoj sjedenici još jednom pokazuje bahatost i nezrelost, dok odbornik Amidžić govori o prioritetnim stvarima, Stanivuković jede.


Nakon ,,užine'', mrve je otresao na pod.


Pogledajte video i sami procijenite ,,zrelost'' prvog čovjeka grada.