top of page

DOVIĐENJA DRAGI VASPITAČI Mališani iz banjalučkih vrtića spremni za prvi razred

Manifestacija “Lijepo nam je u vrtiću billo“ koju organizuje Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje godinama se održava u Dječijem pozorištu, ali korona im je „pomrsila“ planove, pa je prošle godine nisu ni imali. Ove godine odlučili su koroni „uzvratiti udarac“ – na radost mališana, ali i roditelja, manifestaciju su održali na otvorenom.

„Odlučili smo da naših 26 objekata, održimo na četiri lokacije: Kastel, Ada, park Mladen Stojanović i Petar Kočić, da mališanima ovo ostane u lijepim uspomenama, jer sad kreću u novi život, gdje ih čeka više obaveza“, izjavila je Mirjana Krčmar, pomoćnik direktora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.


Svaki vrtić predstavio se sa svojom koreografijom, pa su se preplitali razni žanrovi, od roka do „densa“. Vrtić Anđelak odlučio se za pjesmu „Ne spavaj mala moja muzika dok svira“.


Simpatične mališane, sa kamerama u rukama u korak su pratili roditelji, koji nisu željeli da propuste nijedan trenutak.Upis u prve razrede je pri kraju, pa će klinci u septembru „zagrijavati“ klupe banjalučkih osnovnih škola.

bottom of page