top of page

U znaku dječje radosti obilježen njihov dan

U susret Međunarodnom danu djece, koji se širom svijeta obilježava 1. jun, mladi socijaldemokrati su danas u naseljima Česma i Dragočaj, upriličili niz zabavnih sadržaja za djecu i donijeli im osmijeh na lice i radost u srcu.

Na igralištima osnovnih škola ,,Vuk Stefanović Karadžić'' i ,,Desanka Maksimović'' organizovana je dječja zabava u kojoj je najviše pažnje mališanima privukao animator Fazonko i aktivnost face painting-a. Mališani su uživali, plesali, fotografisali sa maskotama, a pozdravio ih je i univerzitetski profesor dr Vlado Đajić.

Povodom njihovog dana, dr Đajić im je poželio svako dobro, uz želju da u budućnosti, svi zajedno ulažemo više truda za sreću svakog djeteta u Banjaluci, ali i širom Srpske.


Predsjednik MSD Banjaluka, Nemanja Babić, kaže da je cijeli današnji dan posvećen najmlađima, te da im je cilj da svakom djetetu poklone trenutke radosti i smijeha.

,,Kao mladi socijaldemokrati organizovali smo događaj u susret međunarodnog dana djece. Želimo poručiti da je SNSD i dalje stranka koja njeguje porodicu i tradiciju. Djeca su nam nešto najbitnije, oni ostaju iza nas i sve što se radi, radi se za njih. Cilj nam je da se družimo, da ostvarimo kontakte i da zajedno nastavimo raditi za dobrobit sve djece u našem gradu'', poručio je Babić.

Sve je proteklo u posebno veselom raspoloženju. Za mališane je upriličeno mnogo zanimljivih iznenađenja, a i njihovi roditelji, zajedno sa njima, su uživali.


,,Sve je odlično! S obzirom na to da nemamo često priliku da se družimo s Fazonkom, tako da smo danas zajedno s našom dječicom oduševljeni.

Vrijeme nas je poslužilo, mnogo je mališana koji su danas najviše zainteresovani da sjednu na stolicu i da im djevojka oslika lice šljokicama i šarenim bojama, ali isto tako su im i maskote interesantne'', ponosno je istakla majka jedne vesele djevojciče.

bottom of page