top of page

Dodik “pecnuo” PDP: Dok se druge partije raspadaju SNSD jača

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik uputio je danas čestitke novim članovima SNSD-a u Prijedoru i istakao da se ova partija integriše i jača svoje redove, dok se druge partije raspadaju.




Dodik je istakao da je Prijedor svijetao primjer posvećenog i jedinstvenog rukovodstva Gradske uprave i SNSD-a i da je mjesto gdje se mnogo radi.


“To ljudi prepoznaju i rezultat toga je ovo učlanjivanje”, rekao je Dodik novinarima u Prijedoru nakon podjele članskih karata za nove članove koju je Gradski odbor SNSD Prijedor organizovao danas na Malom trgu u Prijedoru.


Dodik je ponovio da je ovo izborna godina za SNSD, podsjetivši na da će u septembru biti održan novi izborni sabor.


“Veoma je važno da se u te izbore uključe svi članovi. Mi smo jedan od najjačih i najmnogoljudnijih političkih partija u Srpskoj i BiH, imajući u vidu da se truli SDA raspada do najsitnijih dijelova”, dodao je Dodik.


Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da činjenica da u Prijedoru stranka danas dobija blizu 700 novih članova pokazuje snagu SNSD-a i opravdanost politika ove stranke.


“U vrijeme kad se osnivaju neke nove partije, SNSD bilježi rast članstva i ostaje i dalje na političkom nebu pozicioniran čvrsto kao patriotska politička partija koja ne treba da se bori za podršku već je dobija od svojih građana zato što s narodom zajedno radi”, naglasila je Cvijanovićeva.


Ona je istakla da činjenica da je SNSD toliko godina na vlasti pokazuje jedinstvo s narodom i građanima.


“Prijedor je prepoznao potrebu da bude uporište SNSD-a”, dodala je Cvijanovićeva.


Predsjednik Gradskog odbora SNSD Prijedor Dragoslav Kabić pozvao je zainteresovane da se aktivno uključe u rad SNSD-a i da zajedničkim snagama doprinesu boljitku Republike Srpske i grada Prijedora.

bottom of page