top of page

Dodik jasan: BN televizija neprijatelj Srpske, radi u službi stranih ambasada


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na današnjoj konferenciji za medije rekao je da je BN televizija protivnik Republike Srpske i neprijateljska televizija koja radi u službi stranih ambasada.


Foto: RTRS


„Sa svojim špekulacijama i ovima iz Sarajeva koje ćete organizovati da vas brane od Milorada Dodika. To znamo, ali niste branili Alternativnu televiziju i druge kada su Amerikanci uvodili sankcije. Nastavljate da budete strani špijuni, da iznosite ono što odgovara britanskom i američkom ambasadoru koji vam donosi keš u vaše kancelarije, da vam plaćaju usluge“, rekao je Dodik.


Dodik je poručio da će zadržati pravo da odgovori neosnovanim i neistinitim navodima BN-a upućenih njemu i da u trenucima kada odgovori na pomenute tvrdnje nikada neće pretjerati u mjeri u kojoj to radi pomenuti mediji.


„Nadam se da će jednog dana vaša televizija bar zaćutati na trenutak kada čuje kakve imamo prijatelje i kako nam pomažu. U svakom slučaju podržavam pravo da vi radite i da nastavite to da radite jer nas na jedan čudan način držite budnim. Mada, ono što činite u kontinuitetu je degutantno i anti Republike Srpske. Vi ste ozbiljan protivnik Republike Srpske", kategoričan je Dodik.


bottom of page