top of page

Do juče predsjednica, a danas ni gost u sopstvenoj partiji; Gdje je Jelena Trivić?


Da za Jelenu Trivić, bivšeg kandidata za predsjednika Republike Srpske na opštim minulim izborima nema mjesta u PDP-u , pokazuje činjenica da se ona nije pojavila na prijateljskom ručku u pomenutoj stranci.



Javnosti je opšte poznato da su doskorašnji saborci Trivić i Stanivuković u žustrom sukobu, gdje su pale teške riječi i uvrede, koje su itekako uticale na njihov politički položaj i doveli do toga da se mimoilaze u širokom luku.


Podsjećamo, potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić istakla je kako nije u kontaktu sa liderom stranke Branislavom Borenovićem, a kako sa Stanivukovićem ne želi sjediti u istoj prostoriji.


Postavlja se pitanje da li tim sukobom Draško Stanivuković „krči“ sebi prostor kako bi definitivno zauzeo poziciju predsjednika u PDP-u?


A da ima i podršku od lidera PDP-a Branislava Borenovića može se uočiti na slici gdje njih dvojica sjede jedan do drugog i „kuju“ političke planove, a Jelene očigledno ni u priči.


Znamo da je do skoro Borenović stajao rame uz rame uz Trivićevu pružajući joj podršku na brojnim protestima, a na kojima je ona tvrdila da je pokradena.


Po svemu sudeći, Jelenu Trivić više niko ne čeka u izbornom štabu PDP-a, a Stanivuković je očigledno „potkupio“ Borenovića, što su mnogi analitičari prije izbora i predviđali.


bottom of page