top of page

Cvijanović: Donatorske akcije - velika podrška svemu što rade institucije Srpske

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da je donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima" prilika da institucije i građani Srpske zajedno iskažu svoju ljubav i solidarnost sa svima onima kojima je pomoć potrebna.Ona je naglasila da je donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima" i velika podrška svemu onome što rade institucije Republike Srpske.


- Nije samo stvar da institucije urade svoj posao, potrebni su i ovi posebni dani kada se okupimo zajedno, institucije i naši građani, kada možemo da budemo dio jedne ovako velike akcije i da iskažemo svoju ljubav i solidarnost sa svima onima kojima je pomoć potrebna - rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci.


Ona je naglasila da je riječ o emotivnim razgovorima sa građanima Republike Srpske koji ih pozivaju telefonom, navodeći da su svi oni puni želje i ljubavi da pomognu i da pokažu plemenitost.


- Pomažemo onima kojima je pomoć potrebna, a naše su emocije najveće kada su u pitanju djeca. Neka ova akcija služi svojoj svrsi i pomogne svim mališanima kojima će biti neophodno, a poslije ove akcije sigurno ćemo ponovo biti ponosni - poručila je Cvijanovićeva.


Cvijanovićeva je dodala da je ponosna na ono što su radili prethodnih 13 godina, podsjetivši da je tokom četiri godine na poziciji predsjednika Republike Srpske bila na čelu ove akcije i da joj je poznato sa koliko ljubavi i emocija se sve to radi i koliko budu ponosni na kraju kada se završi ta akcija.


Pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske održano je 13. donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima", čiji je cilj prikupljanja sredstava za nabavku transportnih inkubatora porodilištima Republike Srpske.

Comments


bottom of page