top of page

BRUKA u PDP-u! Stanivuković namjerno sabotirao Grmušu (VIDEO)


Odnosi u PDP-u među stranačkim kolegama nikada nisu bili lošiji, a tome svjedoči i posljednji skup pomenute stranke u sportskoj dvorani „Centar“ na kome je gradonačelnik i nosilac liste Draško Stanivuković namjerno sabotirao odbornika u Skupštini Grada kao i jednog od kandidata na listi PDP-a Milka Grmušku.



Kao i obično glavna zvijezda večeri je bio Stanivuković koji je glumeći golmana na skupu pozdravio samo one izabrane među kojima nije bio Grmuša. Ulaskom u dvoranu Stanivuković je pozdravljao prisutne, a kada je vidio Grmušu koji je sudeći po njegovim pokretima htio pozdraviti Stanivukvovića, on se pravio da ga ne vidi.



Pored ovog skandala, Grmuša je odbio nositi dres PDP-a na skupu što je dodatno razbjesnilo Stanivukovića koji mu se propisno osvetio za ovaj potez. Naime, kada je došlo vrijeme da se Grmuša obrati prisutnima u dvorani, mikrofon je odjednom smanjen tako da se Grmuša gotovo nije ni čuo.


Na pomenutom skupu PDP je predstavio svoj slogan za predstojeće izbore koji je brzo naišao na žustre kritike građana. Izborni slogan PDP-a nosi licemjernu poruku, pred izbore brane ono što bi strancima rado prodali.


„Republika Srpska mora da se brani“ Postavlja se pitanje od koga i sa kim će to PDP na čelu sa Stanivukovićem braniti Srpsku? Da li će u prvim redovima sa „odbrambenom reprezentacijom PDP-a“ zaigrati i Šmit?



S obzirom da je PDP javno pokazao naklonost ka stranim agenturama kao i nametnutom visokom predstavniku Kristijanu Šmitu koji srpski narod nazivaju genocidnim, a njihovo rukovodstvo i narodne heroje nazivaju zločincima, građani ovaj slogan na društvenim mrežama nazivaju licemjernim i huškačkim.


bottom of page