top of page

Bliži se 8. Mart; Štandovi sa cvijećem krase Trg

U duhu međunarodnog praznika posvećenog pripadnicama ljepšeg pola, kada sve asocira na ljubav, građani Banjaluke sa osmijehom na licu biraju poklone za voljene osobe.



Tako su i ove godine, štandovi u centru grada preplavljeni bogatom ponudom raznovrsnog cvijeća kao i ostalim dekorativnim poklonima. Cijene variraju od veličine i utrošenog materijala za izradu poklona, pa su se tako prodavci trudili prilagoditi svačijem novčaniku, jer im je kako kažu najbitnije da kupci odu zadovoljni.


“Svjesni smo da je zavladala prava ekonomska kriza i da se moramo parirati sa cijenama nabavne potrošnje, međutim opet smo se trudili da za ovaj praznik posvećen ženama, bude koliko toliko pristupačna cijena, kako bi mi a i prolaznici koji kupuju bili zadovoljni”.



Narodna izreka kaže “poklonu se ne gleda u zube”, a da je u stvarnosti tako i da je nekada dovoljno izdvojiti samo volju i maštu, ali ne i ogromnu sumu novca, svjedoči jedan od prolaznika koji nam je otkrio njegovu ideju da iznenadi suprugu.


“Moja supruga je oduvijek bila skromna i znam da joj sitnice znače jer joj je bitan znak pažnje kao i svim damama, pa sam se ovaj put odlučio da to bude nešto kreativno. Smislio sam da joj priredim romantičnu večeru dok ona bude na poslu, a da je sa vrata dočekaju latice ruža i lagana muzika u pozadini”.


Ako niste smislili način kako da iznenadite svoje voljene osobe, djevojke, supruge… dragi muškarci neka vam ova ideja bude primjer kako da to uradite sa malo novca, ali puno ljubavi, nježnosti i topline.



Drage dame, Srećan 8. mart - želi vam portal banjalučke priče.


bottom of page