top of page

Banjalučke priče POKLANJAJU 5x2 ulaznice za Srpska Open 2023!!!

„Srpska Open 2023“ predstavlja ATP turnir iz serije 250, koji se nakon dvije uzastopne godine održavanja u Beogradu, ove godine preselio u grad na Vrbasu – Banjaluku.

Značaj ovog turnira, odličnu organizaciju i uslove za igru i boravak igrača prepoznala su najveća imena iz svijeta tenisa, kao što su Novak Đoković, Andrej Rubljov, Dominik Tim, Karen Hačanov, Fabio Fonjini, Mateo Beretini, Gael Monfis i mnogi drugi, koji su fenomenalnom igrom oduševljavali publiku kako na malim ekranima, tako i na šljaci u Beogradu.


Održavanje turnira „Srpska Open 2023“, od 16-23. aprila, prilika je da ovo proljeće u Banjaluci ponovo bude u znaku tenisa i da ovaj grad postane centar Evrope u kojem će svi ljubitelji bijelog sporta moći da uživaju u spektakularnim mečevima najpoznatijih svjetskih tenisera.


U singlu će učestvovati 28 igrača u glavnom žrijebu, od kojih će trojica dobiti „vajld kartu“, a četvorica tenisera obezbijediće učešće kroz kvalifikacioni dio turnira, koji se održava 16. i 17. aprila.


U glavni žrijeb singla ulazi i 19 igrača na osnovu njihove pozicije na ATP listi, dok se u dubl konkurenciji takmiči 16 parova.


Ulaznice za teniski turnir Srpska open juče su puštene u onlajn prodaju... međutim, potražnja je ogromna, a broj mjesta ograničen... Ne brinite, na pravom ste mjestu!


Portal Banjalučke priče poklanja ulaznice za ovaj svjetski spektakl. Sve što treba da uradite je da u komentaru na našoj facebook objavi onačite osobu s kojom biste najradije uživali u najboljem svjetskom tenisu, a mi ćemo nasumično odabrati pet sretnika kojima ćemo pokloniti po dvije ulaznice!

bottom of page