top of page

Od Stanivukovića nisu dobili ni ciglu, ali se on preko njih politički promoviše


Gradonačelnik Banje Luke ne časi ni časa kada je u pitanju politička promocija. Iako je sa predsjednikom Republike Srpske prethodne sedmice uručivao ključeve izbjeglim, raseljenim I porodicama poginulih boraca, Draško Stanivuković je morao još jednom sve ponoviti uz obavezno prisusto fotografa. Ovaj put sam, jer on očigledno slavu ni sa kim ne može da dijeli.



Podsjećamo, prethodne sedmice je održana i 21. redovna sjednica Skupštine Grada na kojoj se Stanivuković požalio kako nije dobio aplauz od ni jednog jedinog odbornika jer je uručio ključeve gore pomenutim porodicama. Predsjednik Skupštine Grada Ljubo Ninković mu je ekspresno odgovorio da ne treba očekivati aplauz za ono što je uradio njegov prethodnik Igor Radojičić.


“Osim parkinga vezano za zgradu u Adi šta ste još uradili?” pitao je Ninković, pa je nastavio: “Pošto sam bio direktor sekretarijata pa znam kada je zgrada zakopana, znam šta je urađeno, izuzev priključaka”, kazao je Ninković.


Predsjednik Skupštine je rekao kako je u redu pomenuti I sve one koji su učestvovali u izgradnji pomenute zgrade, a u prvom redu Vladu Republike Srpske.



“Nije ok da samo vi kažete kako ste to radili i da vam se treba aplaudirati zbog zemljišta koje je odredio Igor Radojičić i par parkinga koje ste uradili", zaključio je Ninković.


I dok se Stanivuković kiti tuđim perjem zarad političke promocije ne bira sredstva pa tako poene sakuplja na najosjetljivijim kategorijama društva.


bottom of page