top of page

Avio-linija Tivat - Banjaluka kreće krajem juna

Direktna avio-linija iz Tivta ka Banjaluci krenuće od 27. juna, saobraćaće petkom i nedjeljom, a putnici karte mogu da rezervišu na internet stranicama avio-kompanije "Air Montenegro", saopšteno je iz preduzeća "Aerodrom" Banjaluka.

Portparol “Aerodroma” Sanela Kasalović rekla je da je ova kompanija spremna za nove letove, u skladu sa svim zahtjevima nadležnih institucija za sprečavanje širenja virusa korona.


"Drago nam je što na početku ljeta naše građane možemo obradovati letovima ka Crnoj Gori, koja je uvijek bila važna turistička destinacija", rekla je Kasalovićeva.


Ona se nada da će do početka letova uslovi putovanja zbog aktuelne pandemije biti olakšani.


"Cilj nam je da sa avio-kompanijama sa kojima uspješno sarađujemo omogućimo ponovo putovanja prema cijelom svijetu na radost građana i svih putnika sa Aerodroma Banjaluka", navela je Kasalovićeva.


Iz kompanije “Air Montenegro” juče je saopšteno da će biti uspostavljena dodatna direktna avio-linija prema Banjaluci 27. juna, kao i prema Ljubljani 29. juna, zbog zahtjeva na tržištu i velikog interesovanja putnika.


"Naši avioni će dovoditi putnike iz LJubljane tri puta sedmično, dok će iz Banjaluke letjeti tokom ljetne sezone dva puta sedmično. Obje destinacije će saobraćati prema Tivtu", naveli su iz crnogorske avio-komapnije.


Istakli su da će povratna karta za Banjaluku koštati 89 evra, a za Ljubljanu 129 evra.

Detaljni podaci o avio linijama, redu letenja i cijenama karata mogu se naći na sajtu airmontenegro.com.


"Radujemo se letenju ka novim destinacijama ali je ovo samo početak. U narednom periodu očekujemo uspostavljanje dodatnih avio linija ka novim destinacijama", poručio je izvršni direktor kompanije Predrag Todorović.


Iz kompanije su podsjetili da je i dalje u toku promotivna akcija na povratne karte iz Podgorice ili Tivta za Beograd od 109 evra.

bottom of page