top of page

Šarović: "Mi trebamo imati respekt prema Šmitu, on je pametan i obrazovan" (VIDEO)


Kandidat za srpskog člana Predsjedništva i lider SDS-a Mirko Šarović poručio je da stanovništvo i rukovodstvo u Republici Srpskoj trebaju imati respeKt prema nametnutom visokom predstavniku Kristijanu Šmitu koji srpski narod naziva genocidnim i sankcioniše njegovo rukovodstvo.



"Mi trebamo imati respekt prema Šmitu, on je pametan i obrazovan”, rekao je Šarović.


Podsjećamo, Šarović je nedavno izjavio i da u Srpskoj treba da upravlja neko iz Britanije, Njemačke ili Austrije.


Šarović prijatelje i lidere srpskog naroda vidi u onima koji isti taj narod nazivaju genocidnim,a njihovo rukovodstvo prozivaju zločncima. Pored pomenutog, Šarović prijatelje vidi i u onima koji su nedavno sankcionisali rukovodstvo Srpske, kao što je to slučaj sa Velikom Britanijom.


Da opozicija ne krije naklonost ka stranim agenturama i da se sramno “klanja” njihovim stavovima više je nego očigledno. U trenutku najveće političke krize u kojoj strane agenture nameću sankcije i vrše presiju u Srpskoj, opozicija “šuruje” s njima.


Građani su ogorčeni ovim stavovima dok lideri opozicije trguju sa stranim faktorom. Kako će stanovništvo Srpske prihvatiti ove sramne stavove SDS-ovog lidera ostaje nam da vidimo na predstojećim izborima.


Izvor: Patriote Srpske


bottom of page