top of page

Šekara: Milan Radović ostaće upamćen kao samodopadljivi lider u pokušaju

Milan Radović, koji je na proteklim izborima jedva osvojio 6.500 glasova za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u velikoj izbornoj jedinici, ima obraza da kaže da Željka Cvijanović, koja je osvojila skoro 325.000 glasova, pokazuje političku nemoć, rekao je član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara.



"Znamo mi, Radoviću, da si 'moćan' i da imaš pare, investiraš od Rovinja do Sarajeva, ali poslušaj savjet i bježi iz politike i SDS-a, jer će te istorija upamtiti kao netalentovanog političara i samodopadljivog lidera u pokušaju, nekoga ko je na nivo statističke greške sveo nekada zaista veliku stranku. I, ne pominji Željku Cvijanović, ona je viši nivo i davno je bila što ti nikad, pa ni tada nećeš biti", istakao je Šekara.


On je naveo da je politika ozbiljan posao i tu građani ne daju dugoročan kredit ukoliko se stalno ne dokazuješ i ne napreduješ radeći za njihovo i dobro Republike Srpske koju vole.


"Ti, moj Milane, na tvoju žalost, u tom pogledu stagniraš, a to, ako imaš snage da vidiš, potvrđuje i broj osvojenih ličnih glasova", rekao je Šekara.

bottom of page