top of page

„Đokoviću, dolazi nam češće“

Gužve u saobraćaju koje su ovih dana intezivno pojačane zbog rekonstrukcija nekoliko ulica koje vode do novog teniskog kompleksa, vozačima zadaju prave glavobolje. Međutim, takvo saznanje nije zabrinjavajuće za gradsku administraciju, te su javnost obavjestili da će i sutra biti obustavljen saobraćaj u Ulici Vuka Karadžića u periodu od 8 do 17 časova.



Ova informacija pokupila je negativne komentare izrevoltiranih korisnika na društvenim mrežama, a na račun gradonačelnika Draška Stanivukovića.


„500metara asfaltirate 9 sati!!! Nemojte tako naglo, zaboliće vas jezik hvaleći se“!

„Nije to ništa. Nama u Kuljanima su 200 m asfaltirali 8 mjeseci“, samo su neki od komentara građana, koji smatraju da je ovakav potez nadležnih sraman, s obzirom da se na hitne rekonstrukcije pojedinih prigradskih i gradskih naselja čeka od kako je Stanivuković preuzeo mandat gradonačelnika.


Ogorčeni građani u svojoj muci su se ironično našalili pa su kazali da je šteta što Đoković ne dolazi svake godine, jer je očigledno to jedini način da prvi čovjek grada obavlja ono što je u opisu njegovog posla.





bottom of page