top of page

Đajić poručio: Zbog interesa građana možda se kandidujem za mjesto gradonačelnika


Povodom izjave gradonačelnika Draška Stanivukovića kako će podnijeti ostavku na mjesto prvog čovjeka Grada, oglasio se i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Vlado Đajić, koji je rekao kako je pomenuta ostavka još samo jedna od obmana gradonačelnika Stanivukovića. Kako Đajić ističe Stanivuković tek planira da se bori i očuva mjesto prvog čovjeka Grada, a što su potvrdili i izvori iz PDP-a.



„Prema informacijama koje imamo iz PDP-a to je jedna velika obmana i njegova laž. Vidjećemo već sljedeće sedmice kako će se grčevito i svim silama boriti da ostane na tom mjestu. Okriviće sve i svakakoga, samo ne sebe, koji je ujedno i glavni krivac za stanje u kome se danas nalazi Banja Luka“, poručuje Đajić.


On je pozvao gradonačelnika Stanivukovića da jednom bude dosljedan onom što kaže i da podnese ostavku.


„U Banjoj Luci postoji najmanje 30.000 ljudi koji su sposobniji i obrazovaniji pa i pametniji od njega, a koji bi bolje vodili grad. Već sada se spekuliše sa nekim imenima kao što su doktor Goran Talić, Mladen Ilić, Srđan Amidžić, Saša Trivić, imamo najave i Jelene Trivić i Milana Radovića koji su i profesori za njega. Na kraju krajeva, i protiv svoje volje i želje, ako bude u interesu u spašavanju Banjaluke, možda se i ja kandidujem za to mjesto, jer je ovo postalo nepodnošljivo – istakao je Đajić.

bottom of page