top of page

Đajić ispratio FK Lauš na Zlatiborski turnir: "Naši mališani će se suprotstaviti ekipama poput Barselone, Maribora, Udinezea..."

"Ispratili smo jednu generaciju Fudbalskog kluba Lauš na veliki međunarodni turnir na Zlatiboru", napisao je Đajić, ističući da će mališani imati priliku da se suoče s ekipama poput Barselone, Maribora i Udinezea. Đajić je takođe prvi pokrenuo inicijativu besplatnih treninga za djecu na Laušu.



"Presrećan sam što su naša djeca dobila ovu priliku i što su njihov rad i trud prepoznati od strane organizatora", dodao je Đajić.


"Veliku zahvalnost dugujem svima, posebno rukovodstvu kluba na čelu sa Draganom Savićem. Kada sam odlučio da uvedemo besplatnu školu fudbala na Laušu, finansirajući projekat besplatnih treninga, bio sam izuzetno srećan jer znamo da sport ima moć da afirmiše djecu i usmjeri ih na pravi put.



Lauš je jedina fudbalska ekipa iz Republike Srpske koja je uzela učešće na ovako važnom takmičenju.


"Moje srce je ispunjeno srećom, ponosom i radošću! Biću njihova podrška dok god sam živ. Investiranje u našu djecu i njihove sportske aktivnosti je obaveza svih nas koji možemo biti njihov vjetar u leđa i voditi ih ka boljoj, sigurnijoj i sretnijoj budućnosti", zaključio je Đajić.

bottom of page