top of page

ĐAJIĆ DIREKTAN: Iz PDP-a koji nije iza sebe ostavio nikakve rezultate, plasiraju laži o UKC-u Srpske

Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je da je ova zdravstvena ustanova na svjetskom nivou i da pacijentima pruža vrhunske usluge, komentarišući izjavu poslanika PDP-a Nebojše Drinića koji je iznio niz optužbi na račun UKC-a.



"U UKC Republike Srpske rade se vrhunske stvari. Navodi pojedinih političkih aktera da u gips stavljamo toaletni papir su za svaku osudu. Naši pacijenti imaju sve što im je potrebno i o njima, tokom njihovog oporavka, brinu najbolji ljekari i medicinsko osoblje", rekao je generalni direktor UKC-a Vlado Đajić.


Kako on dalje navodi UKC radi na evropskom i svjetskom nivou i pacijenti imaju sve što je potrebno.


"Brojni eminentni stručnjaci iz Evrope i svijeta uputili su našem UKC Republike Srpske niz pohvala kako za rad Klinike za kardiohirurgiju - srca naše institucije, tako i za sve na čemu svakodnevno i bez prestanka radimo. S druge strane, jadno je od tih koji ništa nisu uradili u životu i nemaju ništa iza sebe, da plasiraju neistine jer ne znaju ništa drugo", navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici dr Vlado Đajić.


Đajić je istakao da se iz PDP-a, koji iza sebe nije ostavio nikakve rezultate, plasiraju laži o UKC-u u Banjaluci.

bottom of page