top of page

Zvaničnici Srpske: Zasluga boraca nemjerljiva


Zvaničnici Republike Srpske čestitali su krsnu slavu - Mitrovdan predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske Radanu Ostojiću, svim demobilisanim borcima, ratnim vojnim invalidima i porodicama poginulih boraca.



Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je u čestitki da patriotizam, snaga i jedinstvo boraca iskazano u Odbrambeno-otadžbinskom ratu obavezuju da se zajednički radi na jačanju položaja Srpske i njenih institucija.


Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je krsnu slavu BORS-a, ističući da je zasluga boraca nemjerljiva u očuvanju i odbrani Republike Srpske.


Predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović odao je priznanje svim borcima Republike Srpske za nemjerljive zasluge u stvaranju i odbrani Republike u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu, poručujući da će Srpska i njene institucije sistemski i organizovano nastaviti da brinu o svim pripadnicima boračkih kategorija.


Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija čestitao je predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske, rukovodstvu i članstvu krsnu slavu Mitrovdan, uz poruku da će uvijek iamti njegovu podršku u radu na ispunjenju ciljeva misije BORS-a i poboljšanju materijalnog i društvenog položaja boračkih kategorija.

bottom of page