top of page

Za novogodišnje događaje Grad izdvaja oko 120.000 KM; Nadležnima do slavlja, građanima do plača

Dok sa jedne strane zabrinuti građani vode brigu da li će imati grijanje za narednu sezonu gradonačelnik ne libi da „udari“ po njihovom džepu i to ko zna po koji put.



Kako mediji pišu, povodom najluđe noći Stanivuković je odlučio da potroši skoro 120.000 KM. Banjalučane i turiste će u novogodišnjoj noći, 31. decembra zabavljati grupa „Legende“ te pjevačica Goca Tržan.


Kako vidimo, Gradska aministracija na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem odlučila je da ove godine bude „široke i podarne“ ruke i izdvoje najviše para kako za novogodišnju dekoraciju 117.000KM tako i za organizaciju koncerata pomenutog događaja.


Sve to ni manje ni više nego iz džepa građana.


Spoznajom činjenice da je Organizacioni odbor „Banjalučke zime“ u sklopu koje se organizuje i proslava Nove godine dao prijedlog izvođača koji bi trebalo da zadovolje interese svih ciljnih grupa koje posjećuju novogodišnje koncerte na Trgu Krajine, vidno zgrožava građane pitajući se ko će njihove osnovne i životne potrebe da zadovolji?


Podsjećamo, za doček 2022. godine na Trgu Krajine su održani koncerti Petra Graše, Nede Ukraden i Ane Bekute, gdje je takođe izdvojena veća količina novca.


bottom of page