top of page

ZA 500 KORISNIKA "Mozaik prijateljstva" već tradicionalno priprema svečanu trpezu za Božić

Mozaik prijateljstva već tradicionalno priprema svečani ručak za socijalno ugroženo stanovništvo.



Ovoga puta, u pomoć su im pristigli i radnici Pošte Srpske koji su zajedno s njima pripremali obroke.


– Uz velikodušnu pomoć sad već naših drugara zaposlenim u Poštama Srpske i njihovom rukovodstvu nama dan protiče u veselom raspoloženju jer su nam njihove vrijedne ruke umnogome olakšale nimalo lak zadatak. Vješte ruke ovih divnih mladih i nadasve humanih ljudi pripremile su preko 1.500 komada sarmi, pripremile svo povrće koje će nam poslužiti za pripremu naših priloga uz glavna jela i meso – rekli su iz Mozaika prijateljstva.


Svoje slobodno vrijeme su, kažu oni, izdvojili kako bi im olakšali pripremu i te kako zahtijevnog menija koji ćemo poslužiti za preko 500 naših korisnika.


– Jedno ogromno hvala kako na uloženom trudu i radu tako i na pokroviteljstvu kompletnog božićnog ručka jer su nam upravo oni obezbijedili sve potrebne namirnice od mesa, povrća, salate, pite , kolača i sokova što su zaista ogromne količine. Vrlo često riječima ne možemo iskazati koliko smo zahvalni baš ovim divnim humanim ljudima što nam u svakoj našoj akciji daju svoju bezrezervnu podršku – rekli su iz ovog udruženja.

bottom of page