top of page

Vukanović poručio Stanivukoviću da je ĐUBRE PODLO (FOTO)

Od najboljeg prijatelja do najgore noćne more ovako bi se mogao opisati sukob između Nebojše Vukanovića i Draška Stanivukovića koji je prerastao u pravi verbalni rat.



Nedavno je prvi čovjek Banjaluke javno objavio video u kojem je, kako kaže, ogolio Vukanovića i sve njegove laži koje navodno plasira o Stanivukoviću.


Ubrzo mu je Vukanović oštro odgovorio.



"Đubre jedno podlo, ti si nas prodao i izdao, đubre podlo reci šta sam slagao", upitao je Vukanović Stanivukovića.


"To mi je hvala što sam 20 puta došao na tribine u Banjaluku i podržavao te, svađao sa ljudima, branio, išao iz Trebinja u Austriju da molim Davora da te ne napada i ne isturi kandidata, a onda smo te svi izgurali ti si nas prodao i izdao, radiš ovakve podlosti. Kako siješ tako ćeš i požnjeti", poručio mu je Vukanović, a zatim dobio i podršku javnosti.




Podsjećamo, Draško Stanivuković se pozabavio botovanjem i lažnim profilima kako bi "navukao" Vukanovića na tanak led i na taj način mu se osvetio za sve kritike koje dobija od nekadašnjeg saborca i prijatelja.


Javnost u Republici Srpskoj kaže da vrijeme više ne treba trošiti na opozicionare u Republici Srpskoj, jer sudeći po svemu nude samo budalaštine i gluposti.


"Bave se besmislicama", kažu građani.

bottom of page