top of page

Vukanović poručio Stanivukoviću: Biraj mjesto za megdan!

Energije u prepucavanju između Draška Stanivukovića i Nebojše Vukanovića, sigurno, ne manjka. Nekadašnji saborci danas su ljuti neprijatelji pa se više ni pred kamerama ne trude da to, kao nekad, sakriju.



Optužbe Nebojše Vukanovića da je Draško Stanivuković okrenuo leđa opoziciji, izdao izbornu gubitnicu Jelenu Trivić i iznevjerio očekivanja, traju mjesecima i gore su, čini se, iz dana u dan. Posebno se zakuvalo nakon što je Stanivuković odbio TV duel sa Vukanovićem Alternativnoj televiziji.


“On je za mene prešao crvenu liniju i nema razlike između njega i Dodika. I ja ga sad pozivam – biraj mjesto za megdana”, izjavio je Nebojša Vukanović, lider pokreta Za pravdu i red.


To što ne želi na TV duel, Stanivuković je objasnio uslugom aktuelnoj vlasti, kao da je bitno gdje se njih dvojica prepucavaju, pred novinarima ili u TV studiju. Još je nevješto pokušao da objasni da to ne bi imalo smisla.


“Šarović i Jelena Trivić, zamislite onda duel Mladen Ivanić i Vukota Goverdarica, pa koja budala može na takvo nešto pristati. Pa to je najveća usluga onima protiv kojih se borimo, političkim protivnicima”, rekao je Stanivuković.


Ljudi koje je Stanivuković naveo kao primjer zbog čega taj TV duel nije dobra ideja ne prepucavaju se mjesecima i ne govore jedni drugima najgrđe stvari. Poput ovih.


“Populista, muljator! Razbio ga, prije godinu dana mi ne pričamo, ali sam zbog opšte stvari… postao je gradonačelnik, prvo što je uradio ide na medije kako će on postati predsjednik, on sanja kako će on postati predsjednik… završi prvo fakultet, upišiu treću godinu, nauči nešto!”, poručio je Vukanović Stanivukoviću.


U brojnim komentarima na društvenim mrežama neki pišu da se gradonačelnik Banjaluke jednostavno prepao sučeljavanja i da traži izgovore. Sapunica se nastavlja jer nakon današnjih prozivki nekadašnji saborci sigurno nastavljaju borbu, ali jedan protiv drugoga.

bottom of page