top of page

Vukanović ponovo "opleo" po Stanivukoviću

Raskol u opoziciji se nastavlja. Nebojša Vukanović dojučerašnji saborac Draška Stanivukovića ponovo je opleo po Stanivukoviću i na taj način pokazao da opozicija nije jedinstvena, naprotiv, pokazao je da varnice samo sijevaju unutar opozicije.



Nebojša Vukanović, lider pokreta "Za pravdu i red" je poručio da je od Draška Stanivukovića, trenutnog gradonačelnika Banjaluke očekivao mnogo više.


"Ja sam snažno podržao gospodina Stanivukovića da postane gradonačelnik Banjaluke, ali moram javno da kažem da sam očekivao vise. Moralo je biti posvećeno vise pažnje. Razni su ovdje zgradoljupci i puno je kriminala. Ja sam očekivao da će se izvršiti jedna selekcija", poručio je Vukanović.


Dodao je da se u Banjaluci moralo počistiti mnogo toga, ali da to Stanivuković nije uradio.


"Da ja budem čist, a da neko iza mene radi lose stvari je nemoguće i zato se moralo počistiti mnogo toga u gradu Banjaluka. Morao se promijeniti odnos prema krupnom kapitalu i prema raznim Kajama", rekao je Vukanović, a na račun Stanivukovića i na njegov rad kao gradonačelnika Banjaluke.


Podsjećamo, nedavno je trebinjski SDS na društvenim mrežama, najavio skup SDS-a, PDP-a i partnera u Trebinju, tada je postalo jasno da su jednom od "najbitnijih partnera" okrenuli leđa, što je shvatio i sam Vukanović koji ih je tada oštro napao putem svog bloga.







bottom of page